in

Formula 1, British Grand Prix, Max Verstappen, Lewis Hamilton, Red Bull Racing, Silverstone Circuit, Mercedes AMG Petronas F1 Team Jan Lammers over Dutch Grand Prix en Max Verstappen: "Mercedes zal nog met tegenoffensief komen"

Op de dus grandprix die je begint september op het programma staat, nou ja, dat dat, zijn, natuurlijk, altijd zaken, die ja, die moet, je nauwlettend in het oog houden, wij, onderscheiden, ons, wel, natuurlijk van veel festivals en andere evenementen, omdat, wij, puur, wel, een, sportevenement zijn. In de buitenlucht, maar ja, dat gezegd, hebbende, wij, wij, moeten, een, ene, kant, 13 augustus, afgaan, wachten, om te, kijken er wat er van de maatregelen, nog overblijft daar staat wel tegenover dat, we hebben geen keus het is wij moeten, je plankgas gewoon doorgaan met de opbouw De tribunes enzovoort en wat als 5 september gewoon door, kan gaan dan kunt, maar, beter, ook, een, stoeltje, hem, op te zitten, natuurlijk, zo, handig, dus ja, we hebben gekruist wij moeten gewoon volgen tegenaan en we hopen gewoon dat de samenleving de goed. Op reageert want een, ene kant, kun, je geen invloed op uitoefenen hem aan de andere kant, kun, je de als, burger wel een, invloed op uitoefenen en het schoon, je verstand gebruiken dus ga goed en zorgvuldig met elkaar om en met jezelf om want want de jaar. Slim en dom zit heel, dicht bij elkaar en het klinkt natuurlijk heel, slim als, jongeren, dat, je bij de screenshot, je in de crdit qr code, combineren nou daarmee in jouw, omgeving, natuurlijk, heel, slim terwijl, natuurlijk heel dom is want als, je dat, gaat doen dan kun, Je erop wachten dat straks de maatregelen weerhaken gesterkt worden en dat, je een, helemaal niks meer, kan dus ja, wees verstandig, gaat de goed, mee om en ja, dan dan worden.

We allemaal beter van en dan komen hier misschien een, keer uit het originele plan en dus kampioens een, groot feest worden met met muziek en dat. Soort dingen is er nog steeds, zo’n festival, als, je als jullie in instantie, bedacht hadden, nou nogmaals het is een. Sport evenement met natuurlijk een, aantal programma’s die er, omheen zit met met, een, bij, programma, andere races, enzovoort enzovoort en daarnaast dan doe, je gewoon de dingen die wij zo’n groot evenement woorden, om natuurlijk, je je publiek zoveel mogelijk te vermaken en maar ik denk dat ze Zelf ook wel in staat zijn, om, er, iets, moois van te maken maar, we hebben mooie mooie artiesten mooie nederlandse artiesten bij die alles ja in de in de in de pauzes. Tussen ray store en na de race is zoveel mogelijk op leuke, dus ja, weer weg prachtig programma waar de mensen gewoon zich niet gaan vervelen zowel vrijdag zaterdag, als zondag, hebben een, hele andere dynamiek vrijdag is gewoon voor het eerst dat, het, spul, hier weer rijd na 36 jaar en dat is ook de super friday van jumbo zaterdag is heel. Bijzonder omdat, het echt de kwalificatie is het dan gaat het erom en wellicht op dat moment ook die sprintrace wat. We dit weekend voor het eerst kan uitproberen silverstone en dan op zondag ja, dat, spreekt, voor zich dat is echt de grand prix en ja, dat. We hopen natuurlijk dat, het ook de race, zelf een heel spektakel is maar daar willen.

We niet alleen van laten afhangen dus, we proberen op alle mogelijke manieren eromheen, het ook, zo, leuk, mogelijk te maken in new moment en net al even die sprintrace van aanstaand weekend, wat verwacht, je van het weekend in silverstone nou ja, het is het, is natuurlijk waar Competitie is het een, verleden, gebleken, dat, echt, wel, een, mercedes circuit is dus wat. Dat betreft is het voor voor ja, voor dribbel team is het directeur term. Even de lakmoes testen dus ultieme test om te zien dat, als, zij daarvan, mercedes kunnen, winnen dat, zou, wel, een, enorme, doorbraak, zijn, het zou, ook, een, enorme, tik op de neus, zijn voor, mercedes maar, goed dat is wel natuurlijk de titanenstrijd waar. We al jaren, op hebben, zitten wachten die nu, zeg ja die nu, plaatsvindt, zijn laatste race is kijk, sommige mensen, noemen tulsa, je moet maximeren race wint en met zo’n groot voorsprong me hoe, kijk, jij, heb, jij naar die met, schepen, keek, nou ja, het is heel, Duidelijk dat wat, er, nu gebeurd dat is het resultaat van het harde werk wat is er wat, half jaar of nog langer daarvoor heeft plaatsgevonden, er, dus, honda, heeft, het goed, gedaan, red bull, heeft, natuurlijk, ook, goed gedaan hebben met alleen de motor beter niet moeten allemaal. In harmonie gaan dat, het chassis, ook heel goed is en dat. Je van alles hebt grippe zowel mechanisch in de hele langzame bochten en want daardoor niet vleugels niet zoveel maar dat, als, je topsnelheid hebt dat, je vleugels ook weer een, hele, goede harmonie met de rest van de auto werken dus alles, moet samenkomen, dat, lijkt nu dat Moment: bereikte hebben wij red bull en ja, als we dan ook een, beetje, een, constante, prestatie van de per wessels tweede rij de erbij hebben dan heeft max ook, nog, een, mooie, buffer voor dat de besteden ze erbij komen, dus, ze, lijken heel, erg, op de goede, Weg maar ik denk dat, bij red bull, als team en de rijders is niemand naef en die.

Weten gewoon dat, mercedes, gaat, echt, nog wel met een. Tegenoffensief komen en dan is het. Voor hun nu al werk, om te zorgen dat, ze, daar, straks, ook, klaver, zijn, zo, vaak nog, even je noemt de silverstone is altijd een. Mercedes circuit, gebleven, gebleken zandvoort is dat. Ook een, marcelissen, kun, je mijn red bull circuit of is dat. Nog niet te zeggen nee hij zandvoort is nog een, beetje lastig lastig in te schatten wat de rijders voor iedereen dus die een nieuw en met de knipoog, hebben het al die, reis hebben, duizenden, rondes op de simulator gedaan tegen die tijd het hier aankomen waar.

What do you think?

Written by freotech

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Formula 1, British Grand Prix, Max Verstappen, Lewis Hamilton, Red Bull Racing, Silverstone Circuit, Mercedes AMG Petronas F1 Team What Are F1 Sprint Qualifying Races?

Formula 1, British Grand Prix, Max Verstappen, Lewis Hamilton, Red Bull Racing, Silverstone Circuit, Mercedes AMG Petronas F1 Team 2020 No. 63 Mercedes Petronas F1 W11 EQ Performance Sakhir GP 1:43 Scale Model Review